Är du vår nya stjärnkonsult?

Uppdragen där vi ska utreda, projektera och följa upp olika typer av in-situ saneringar blir allt fler och vi behöver förstärkning. Projekten handlar bland annat om termiska saneringar av klorerade lösningsmedel där Relement idag är den ledande miljökonsulten i Sverige. Vi har idag uppdrag från norr till söder där din kompetens efterfrågas för att få till fler lyckade saneringar.

Vi söker dig med några års erfarenhet som vill utföra avancerade undersökningar, riskbedömningar och åtgärdsutredningar avseende exempelvis klorerade lösningsmedel i mark, berggrund, luft och byggnader.
Har du erfarenhet av in-situ saneringar är det positivt, men inget krav.

Vi har mycket lång erfarenhet av nämnda områden så du kommer få bra med stöd och möjlighet att utvecklas inom våra team. Relement Miljö Väst AB är ett personalägt bolag med kontor i Malmö och Göteborg. Vi är 20 konsulter som älskar sitt jobb. Vi vill fostra framtidens stjärnor i branschen.

För att du också ska tycka det är roligt att arbeta hos oss måste du:

Låter det intressant?

Kontakta oss för ytterligare frågor. Vi har generösa program för vinstdelning, friskvård och kompetensutveckling. Har du jobbat som konsult eller entreprenör och har erfarenhet av miljötekniska markundersökningar eller sanering är det ett stort plus.

Kontaktpersoner:

Göteborg
VD Linus Nilsson
Tel: 0706-93 55 05
E-post: linus.nilsson@relement.se

Malmö
Johan Lindenbaum
Tel: 0706-93 05 71
E-post: johan.lindenbaum@relement.se